onsdag den 27. april 2011

Gik Plusuret i Stykker?

"Velkommen til :-D
Jeg går ud fra, at du også har fundet vej hertil fra google, og at du også er løbet (he he) ind i et garmin -> endomondo problem.
Inden du følger rådet om hvordan man sletter hele urets hukommelse, skal du lige vide, at min erfaring nu er, at hvis uret lader samtidig med, at du forsøger at oploade til endomondo eller carmin connect (og sikkert også ander løbe sites, det er bare de to jeg selv bruger), kan det betyde at der ikke er støm nok på USB stikket til, at det kan overføre data (spørg mig ikke hvorfor... men læg gerne en kommentar hvis du ved det). Nogle gange hjælper det at sætte laptoppens lader stik til, andre gange må jeg bare vente, til uret er færdig med at lade op. Held og lykke med at fixe dit pulsursproblem. Som bonus info kan jeg fortælle at garmin connect er løsningen på mit problem med en trist macinterface på gramin træningscenter, og nej jeg får desværre ingen procenter ;-)"

Jeg er også gået over til Mac.                                Og det er dejligt.
Jeg ved ikke om I kender nogen som har taget skridtet efter lang tids Macværing. Det der lys i deres vores øjne. For slet ikke at tale om det mundvand de vi må synke, når tanken falder på det nyeste Macværk (Ipad/phone/pod eller Book).
Men der én ting som fungerer dårligere på min mac.
Det er min Garmin. 
Træningscenteret har ikke så mange muligheder og ser trist ud. 
Men det værste skete, da jeg af vandvare gik på endomondo, og forsøgte at overføre min træning fra uret mens Garmin programmet var åbent. 
Uret gik HELT i sort.
Jeg måtte google mig til en genstart af uret.
Så kunne jeg registrere min træning med uret igen, men ikke overføre data til hverken Garmin træning center eller endomondo. 
Jeg måtte google mig frem til denne side i kommentar sektionen:
http://roadskater.net/how-reboot-garmin-forerunner-305-locked-when-recharging-cradle-and-wont-power
og slette ALT på uret (Hard Reset) før det virkede ordenligt igen.
Inden jeg kom så langt, vældede koldsveden frem ved tanken om, hvor længe jeg kunne risikere at skulle undvære mit danskkøbte ur. Hvis det nu skulle sendes frem og tilbage mellem Aus og Dk. 
Det er altså svært at vende sig af med gode gadgets, når man først har prøvet at bruge dem.

2 kommentarer:

 1. Nu er jeg endelig ved at blive opdateret efter at have sløvet den så længe.
  Hvor er det sjovt at læse om dine oplevelser og det år kommer sikkert til at flyve af sted.
  Dansk kontakt kan være god nok, man kan jo selv bestemme hvor meget leverpostej-med-asier der skal gå i det. Det kan også være måden at lære lokale interessante ting at kende.
  Du holder flot ud med at løbe og jeg håber sandelig at uret får det godt igen!!
  Mit Garmin træningscenter skred i svinget af en eller anden grund, men deres tekniske support var meget effektiv - så nu er det endda opdatet.

  SvarSlet
 2. Den danske kontakt har givet os et "instantnetværk", det er rigtigt godt. Nu er vi ved at summe over, om vi kan tage os sammen til at invitere naboerne på lagkage eller måske bare te... vi får se.
  Vi trænger til at få et kulturkick.

  Et år er foruroligende kort.... 11/2 måned inde i mit projekt og jeg har ikke endgang fået mine fluer levende til Aus endnu.

  Det er så derfor jeg har tid til at løbe... ingen torne uden roser ;-).

  SvarSlet