søndag den 25. december 2011

Jo det blev jul


Selvom gåsen nok havde smagt bedre, hvis temperaturen var 30-40 grader lavere udenfor.

Det er ikke bare fordi, vi egentlig ikke gad at spise den, vi gad faktisk heller ikke rigtigt at lave julemaden i heden.

Men vi gjorde det!

Nu falder vejret lidt mere på plads, vi kan unde os selv at spise det, som passer til årstiden, og i dag skal Sønnens Monopoly indvies.

Siden vi holdt op med at juleræse rundt til samtlige skildsmissebedsteforældrene mellem jul og nytår, har jeg holdt meget af d. 25 december.

Glædelig Jule Fred til alle.

PS. Her er en lille del af det vi gav hinanden i julegave i år. 


(Og ikke en lyd om den bog jeg fandt i sommerhuset og slugte på 1 døgn, Ben Elton: First casualty, som foregår under den der krig vi ikke nævner, og de veteraner fra samme "begivenhed" som byggede Great Ocean Road)  


3 kommentarer:

  1. Jeg tror måske godt, at jeg kan forestille mig, at julemaden er lidt tung, når der er over 20 gr. udenfor. Jeg mener; bare i år hvor der er mellem 5 og 9 gr. herhjemme, er det lige i overkanten med al den tunge mad. Men det hører sig jo til...
    Vi elsker også 1. juledag. Der er dømt nattøjsdag og fuld dags dvd og tv. ;-)

    SvarSlet
  2. Lækker jul!! Og nej jeg orker heller ikke alle de ophidsede skilsmissemennesker som forventer det ene og andet - og ikke kan være i stue sammen.

    Glæder mig til at høre mere om jeres julegaver til hinanden?? ;-)

    SvarSlet