søndag den 10. juli 2011

End of program

Mit sidste indlæg var fra klynkeskuffen.
Dette indlæg er fra blæreskuffen.
Kort fordi jeg er vestjyde og vi blærer os kun i smug. 
Måske også lidt fordi der lige nu er en som snakker ret sjovt om sammenligning af tidligt virkende gener under foster udviklingen af honningbier og bananfluer. 
(...orv måske skulle jeg realtimeblogge om GSA (Genetic Society of Australia) konferencen... )
Jeg løb 21,1 km i morges. Det var en klasse 1 tur. Sikkert fordi jeg ikke har løbet i 5 (FEM) dage og i den grad var løbeudsultet. Det tog 2:37. 
Jeg har besluttet, at jeg ikke vil bruge mere end 2 1/2 time på mit første officielle halvmaraton d. 9/10. 
Måske er det på tide at jeg reviderer mine ambitioner... 
den lækre vej!
Blær slut.

8 kommentarer:

 1. Når det bliver konkurrence tid så skærerer du automatisk noget af tiden fordi du bliver revet med af stemningen. Så det skal nok gå. Og ellers skal du bare nyde det og springe op og falde ned på tider!

  SvarSlet
 2. Jeps, selvfølgelig går det.
  Jeg holdt igen med farten de første 11 km, og pressede mig ikke mig selv de næste 10.
  Når konferencen og forsøgsopstarten er overstået (om et par uger), begynder jeg en 6 ugers plan til forbedring af halvmaraton tiden.

  Der er ikke noget så motiverende og nydelsesfuldt som at forbedre sig, og med mit udgangspunkt er der masser af rum til det :-).

  SvarSlet
 3. BLÆR flot!!!
  Jeg er fuld af beundring!

  SvarSlet
 4. Tak kongmor... nu bliver jeg helt fjale

  SvarSlet
 5. Så flot! :-D Bare det at løbe så langt uden ledsagere eller en masse medløbere er en præstation i sig selv. Så blær du dig bare. Big time! ;-) Du har arbejdet hårdt på det, og jeg er sikker på, at du vil opleve en enorm tilfredsstillelse og stolthed, når du løber over målstregen til oktober. Du er i god tid og har mærket distancen på kroppen. Det skal nok blive til noget...

  SvarSlet
 6. Flot løbet,
  Du kan sagtens komme under 2½ time:-)
  Faktisk er det den rigtige måde at gribe et halvmarathon an på, nemlig kun at løbe et par småture op til selve løbet. Det giver en dårlig samvittighed, og vups, løber man stærker :-)
  Rigtig god fornøjelse den 9/10

  SvarSlet
 7. Tak og velkommen til, Jane :-). Som mit arbejdsliv ligger lige nu bliver det intet problem at være MEGET løbesulten til oktober. Det lyder som en ganske farbar strategi ;-).

  SvarSlet