onsdag den 8. juni 2011

Jeg har ikke vist det dejligste ved Melbourne til jer endnu, men her er et godt bud: Vic Market (Victoria Market). Jeg er en hund efter madmarkeder.
 De friske grøntsager, det store udvalg og de gode priser.

 You just gotta love it!

MIn ynglings bod, at se på altså. De er lige lidt dyrere end de andre. Udvalget og kvaliteten  er uovertruffen. Så hvis der er noget specielt, jeg bare må have, er der gerne bingo her.  

Her er boden som har ugens slagtilbud. Jeg kom hjem med løg til 1$ pr 2 kg den anden uge. Boden er et must for den prisbeviste. Men du skal have øje for kvalitet, så du selv kan sortere og finde det bedste.

Næsten lige så lækker bod som den første men en del billigere. Jeg ender gerne med at gøre de fleste grønt indkøb her.

Der er også en delikatesse afdeling, og en fisk og kød sektion (jeg skal nok fixe nogle billeder af det også). 
Jeg har mine øjne på nogle virkeligt imponerende friske hummere til godt 40$ stykket (og det skal så ganges med 5,8 for at få det i kr). Dyrt men hvornår vil jeg ellers kunne lade mig friste af sådan nogle… Jeg bliver nød til at opfinde en vigtig anledning, snart (hvis nu hummer er sådan noget som går ud af sæson). Måske skal jeg ønske mig et par til vores bryllupsdag… hmm + en børnepasning  teenagesitning down under.


Stor rundkørsel med det australske flag, og Uni. Melbourne bygning i baggrunden. Den bygning jeg "bor" i er dog ikke helt så fancy.

Det meste af den oprindelige bevoksning (eukalyptus) er ikke løvfældende. Men da en del af Melbournes træer er importerede har vi masser af blade til at hvivle rundt. Helt i årstidens ånd.

Bio21 hovedbygningen i glas og stål.


Her er så "min" bygning... Cesar house.... Meget betegnende navn ikke?


Måske skulle jeg bare passe mine fluer. De er nemlig ENDELIG landet i mit laboratorium! 
Jeg har dog god tid et par uger endnu. For de skal aclimatiseres og opformeres, før jeg kan samle mine jomfruer og sætte nogle tvangsægteskaber op. 
Men så skal der også nørdes i bund skal der!

Og hvis jeg lige om lidt brokker mig over, at det er alt for stort et brød, så mind mig lige om, at jeg selv slog det op, og glædede mig vildt mens det hævede.

4 kommentarer:

  1. Godt at du lod os kigge lidt med på dit (nye) turf. ;-)

    SvarSlet
  2. Hvor er det sjovt at se billeder, man aner jo intet om hvordan der ser ud. Jeg mener man tager ikke lige en smuttur til Australien....
    Altså, jeg kunne godt tænke mig et indlæg om hvorfor du forsker i fluer, hvad du håber at finde ud af og hvorfor i Australien - og er det noget med at du får fluerne med fra Dk (why why why)?

    SvarSlet