mandag den 21. maj 2012

Mangler der ikke et løbeindlæg?


Der er bare ikke så meget at sige om mit løb.

Jeg følger planen slavisk.

Jeg er ellers ikke så vild med planer.
Eller at følge noget blindt.

Men lige med løb fungerer det bedst, hvis jeg helt automatisk snører skoene 3 gange om ugen.
Det siger planen jeg skal, og planen er gud.

Jeg har endelig fået inficeret et familiemedlem med indefrakommende oprigtig løbelyst.

Det var et løbebælte med indbygget hundesnor, som gjorde udslaget.


Der er så let at tage hunden med, nu jeg er fri for at skulle vælge mellem at løbe med snoren i hænderne, eller risikere at hunden får fært af noget, og bliver totalt døv for "kom hjem" kommandoer.

Efter kun en uge har Rumlen lært at forbinde lugten af løbetøj med gode lange ture.

Så nu starter alle løbepas med 5 minutters sækkepibe rumba, mens jeg futter rundt, og gør mig klar.

9 kommentarer:

 1. Dejligt med følgeskab på løbeturene.
  Jeg forliges selv vældi dårligt med hundesnor i hånden, så mine hunde kigger bare skuffet på mig, når jeg snører løbeskoene, hvad er det for et bælte du har fundet, spørger min energiske hanhund, der godt gider med ud og løbe

  SvarSlet
 2. Der er bare træls ikke at kunne bruge armene rigtigt under løb, fordi man skal holde noget i hænderne.
  Jeg købte bæltet her: Petdreams.dk
  Du kan finde det under "Håndfri hundeline til gå og løbeture " varenummer TX1275.

  Jeg ved ikke om der findes bedre modeller, denne er ret tungt og linen er også lidt for lang, når man har hunden til at løbe ved fod. Jeg er irriteret over elastikken i bæltet og i linen, fordi jeg ikke kan give helt så kontante ryk, når Rumle glemmer han ikke må trække. Men det er nok alligevel en en fordel, fordi jeg ikke får pludselig ryg i kroppen, når jeg ikke er opmærksom på at hunden er standset for at snuse eller afmærke territorium.

  Selv om der er ting jeg gerne så ændret, er jeg ikke i tvivl om at det er et af de aller bedste løbeinvisteringer jeg har gjort.

  SvarSlet
 3. Planen er hellig - det ved enhver løber!

  Jeg tror at Katrine http://kimbiakat.wordpress.com/ også har en løbe hundesnor og hun vil garanteret gerne fortælle hvor man kan få den.

  SvarSlet
 4. Det er faktisk lidt trygt at have sådan en, som kan diktere nogle af dagensgøremål.
  Helt uden man behøver selv at bestemme sig for noget.

  SvarSlet
 5. Hey MON ikke jeg har en anordning til at løbe med hunden. Men jeg har selv lavet den. Af noget nylonbændel fra Bauhaus, suppleret en karabinhage og lidt af det tynde tovværk, som Bauhaus også har forskellige farver af. Og mange forskellige tykkelser. Jeg lavede vist engang et indlæg om det. Kigger lige...
  Men er det ikke bare fedt altid at have en makker? Som altid gider, når du gider. Uanset vejret. Og den skal aldrig lige noget andet. Eller er pludselig indkaldt til møde. Eller har fået syge børn. Eller har en mand, som er blevet forsinket.. eller eller.
  Min model kan høre skuffen med løbetøj glide ud på skinnen fra den anden side af huset. Og så er der ingen ro og jeg har en stalker, som går lige bag mig. Hele tiden indtil afgang.
  Og den makker får dig også af sted, når du simpelthen ikke gider. For den skal jo have sin motion.
  Så tillykke! Du er heldig, er du! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det er fedt. Oven i at der er en jeg kan dele løbeturene med, har mit løb nu også en positiv funktion for resten af familien, fordi hunden bliver luftet grundigt igennem og bliver så dejlig rolig.

   Win win win :-D

   Jeg overvejer at hugge lidt af dit design og skifte line delen af mit bælte ud med tov i den rigtige længde. Det vi være lettere og der er stadig elastik i bæltet.

   Slet
  2. Det lyder da som en super idé. For det der nylonbændel er jo ikke voldsomt fleksibelt. Ikke at jeg mærker det undervejs, men af og til sidder det lidt irriterende. Rebet fra Bauhaus (meget tyndt) er det fedeste. Jeg afkorter bare ved at hale lidt ind og fæstne det i de mindre løkker, som jeg har lavet nogle stykker af. God fornøjelse... :-)

   Slet
 6. Linket til mit indlæg - med fotos - af mit hjemmegjorte hundebælte... ;-)
  http://kimbiakat.wordpress.com/2010/01/09/hundeblte/

  SvarSlet
 7. Tak for tips!
  Jeg havde slet ikke skænket det en tanke, at man kunne sætte hunden i et "bælte".

  SvarSlet