torsdag den 24. november 2011

Re:


Det er en dybt integreret del af mit arbejde og selvforståelse, at jeg er sådan en, som kan svare på spørgsmål.
Derfor nager det mig, at jeg ikke kan svare direkte, når nogen rammer bloggen ved googlevildskud med spørgsmål, som jeg har et mere eller mindre kvalificeret bud på.

For det første:
Ja fluer kan løbe. På samme måde som biller løber. Hvis du ikke har set det IRL, er det fordi fluer oftest vælger at flyve når de flygter. Og fordi du aldrig var ond som barn og pillede vingerne af stuefluerne.

For det andet:
Din konstante bitre smag i munden kan skyldes pinjekerner. Det er en ret sær og irriterende allergisk reaktion. Ligegyldigt hvad du putter i munden smager det kraftigt bittert. Min og en kollegas erfaring er at det mest er de korte, mere runde pinjekerner som giver reaktionen. Andre siger at det er pinjerne fra Kina som er problemet. Men det har jeg ikke kunnet få bekræftet nogen steder. Det gode er at det går over helt af sig selv igen i løbet af nogle dage. Der er ikke andet at gøre end at vente. I mellemtiden kan du nøjes med at spise og drikke bitre ting så du ikke udsætter dig selv for gentagne smagsskuffelser. På den anden side er det måske overmodigt at ville takle den danske november udelukkende på julesalat og kaffe.

Velbekomme.

2 kommentarer:

 1. Fnis ;)
  Ja det er nogle morsomme ting folk søger efter - som google så sender hen til bloggen. Man undres...

  HVEM hiver vingerne af fluer - det troede jeg kun var noget man gjorde på film..

  SvarSlet
 2. For at få data på hvor stor og hvor symmetrisk en flue (eller et andet insekt) er bliver der dagligt hevet vinger af 1000vis af fluer verden over. De fleste af dem ligger dog nok i sprit først.

  Da jeg var 3, fangede jeg en stueflue i børnehaven (rødstueflue hehe), pillede vingerne af den, og blev vildt bange for den, fordi den nu lignede en edderkop, som den benede rundt på bordet. Jeg blev faktisk så bange, at jeg løb ud af rummet, og efterlod den stakkels amputerende flue helt alene.
  jeg håber virkeligt at der var en edderkop eller frø, som hurtigt gjorde en ende på fluens lidelser.

  SvarSlet