tag:blogger.com,1999:blog-4179851718147166707.post6455686573698512686..comments2014-01-06T13:11:18.061+01:00Comments on flue i løb: Kære servicearbejderpernillehttp://www.blogger.com/profile/11170769023412646243noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4179851718147166707.post-57836113328417412202012-02-11T05:23:11.125+01:002012-02-11T05:23:11.125+01:00Det er både eksotisk og lækkert.
Man kan stege li...Det er både eksotisk og lækkert. <br />Man kan stege lidt løg i olie, hælde lidt af pulveret i (ikke for meget) og spæde efter med vand. <br />Efter LANG tid i kog får man en ret, som helst skal have konsistens som en tyk sovs/lind grød helt silkeblød og glat og smager som… som … der er noget chilli og så noget… Nej jeg kan ikke rigtigt beskrive det. Det smager godt og etiopisk. Jeg bliver nød til at tage forbi restauranten igen, og få hende til at stave rettens navn for mig. Det pulver må også kunne skaffes i DK.pernillehttps://www.blogger.com/profile/11170769023412646243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4179851718147166707.post-23687973939540998612012-02-10T23:14:56.485+01:002012-02-10T23:14:56.485+01:00den malede kikærte lyder eksotisk - hvad bruger ma...den malede kikærte lyder eksotisk - hvad bruger man det til?<br /><br />(og øv for rådden salat)Anonymousnoreply@blogger.com